‘Beste rechtsbuiten van Nederland ‘ kan aan de slag in MLS

Door

 

International Friendly: Holland U21s v England U21s

Ooit gold Julian Jenner als een groot talent in de Nederlandse Eredivisie, maar inmiddels is Jenner al enige tijd clubloos nadat hij  zijn contract bij FC Ferencváros liet ontbinden. Maar er is genoeg interesse voor Jenner, zo zouden de Vancouver Whitecaps een serieuze kans maken op de handtekening van Jenner, die op korte termijn een beslissing gaat maken waar hij gaat spelen.

Bij het Hongaarse Ferencváros  beleefde Jenner een prima periode. Daarom willen de Vancouver Whitecaps hem een nieuwe kans geven om zijn carrière wederom nieuw leven in te blazen.De nu 30-jarige rechtsbuiten kan bij de Whitecaps een meerderjarig contract tekenen, waardoor hij terechtkomt in de Amerikaanse MLS. Deze competitie is de afgelopen periode enorm in opmars geraakt, nadat spelers als Frank Lampard, David Villa en Jermaine Jones tekenden bij respectievelijk New York City FC en New England Revalution.

Bij AZ was Julian Jenner in het seizoen 2006/2007 één van de absolute smaakmakers in Eredivisie. Hij was destijds een groot talent, en vertelde destijds nog tegenover Voetbal International dat hij zichzelf de beste rechtsbuiten van Nederland vond. Dat interview dateerde uit 2006. Nu enkele jaren later is Jenner na dienstverbanden bij onder meer Vitesse, Rot-Weiss Ahlen en NAC Breda nooit meer de speler geweest als in zijn tijd bij AZ.

http://youtu.be/oyY28FtcSdI

Foto: Getty Images

 

 

 

Ook leuk om te lezen