NFL Update: Antonio Brown verschijnt op training Steelers in Rolls-Royce

Door

628x471Een beetje decadent, gek en mooi tegelijk. Antonio Brown, één van de grote sterren van de Pittsburgh Steelers, verscheen gisteren op het trainingskamp van zijn team in een “Steelers-inspired” Rolls-Royce. Het gevaarte schijnt een waarde te hebben van ongeveer 500.000 dollar. De broer van Brown speelde voor chauffeur.

De zwart-gele Phantom is voorzien van een heuse handtekening van Brown en de spiegels hebben het logo van de Steelers. Brown gaf toe dat de auto niet van hem was, maar dat het een promotiestunt was. Het is overigens vrij aannemelijk dat de wide receiver de auto wel kan betalen.

Fans heten AP (opnieuw) welkom
Adrian Peterson is weer terug en lijkt onverminderd populair bij de fans van de Minnesota Vikings. De star running back meldde zich gisteren op het trainingskamp en moest zich eerst door een haag van journalisten en fotografen wurmen om op het veld te komen. Eénmaal op het veld van Minnesota State University scandeerden honderden fans minutenlang “AP! AP!” Peterson was vorig jaar 8 ½ maand afwezig vanwege een schorsing. Ondanks alle problemen tekende ‘All Day’ vorige week een nieuw contract bij Minnesota. De kans dat we Peterson gaan zien tijdens de oefenwedstrijden is nihil.

De Steelers en Vikings zijn niet geheel toevallig de eerste twee teams die dit weekend met hun trainingskampen begonnen. Over twee weken zijn de teams van Brown en Peterson namelijk het decor van de jaarlijkse Hall of Fame Game in Fawcett Stadium.

Cardinals rookie in gezicht geschoten
2015 blijkt wederom geen uitzondering als het gaat om bizarre off-season berichten. Arizona Cardinals rookie wide receiver Damond Powell Jr. is in zijn gezicht geschoten. Volgens de politie is de schotwond niet levensbedreigend. Het ‘voorval’ zou zijn ontstaan op de oprit voor het huis van Powell, terwijl hij in de auto zat met een aantal vrienden. Het schot zou zijn afgevuurd vanuit een andere auto, waarin gemaskerde mannen zaten. Powell tekende afgelopen mei bij de Cardinals als undrafted free agent (University of Iowa). De voormalige ster van Toledo’s Rogers High School blijft voorlopig in het ziekenhuis liggen.

Foto: Timesunion

Ook leuk om te lezen