Andrew Bynum voor onbepaalde tijd uitgeschakeld

Door

De Philadelphia 76’ers hebben nog weinig lol beleefd aan hun nieuwste superster Andrew Bynum. De center die in de blockbuster deal rondom Dwight Howard van de La Lakers naar Philadelphia kwam heeft nog geen minuut gespeeld en zal dat voorlopig ook nog niet gaan doen. Voor het seizoen begon werd een knieblessure geconstateerd en die blijft maar aanhouden.

Het eerste plan was om 24 oktober mee te gaan trainen, daarna werd besloten om dat uit te stellen tot midden december en nu hebben de artsen van de 76’ers zijn herstel op ‘onbepaalde tijd’ gezet. De vraag is of hij uit zichzelf kan herstellen of dat hij onder het mes zal moeten gaan. In dat geval is waarschijnlijk het hele seizoen verloren voor Bynum. Eerder deze week kwam de center nog in het nieuws omdat hij tijdens het bowlen zijn knie verder geblesseerd had.

Bynum zit op dit moment in het laatste jaar van zijn contract dat hem 16.5 miljoen dollar oplevert en het was het plan van de 76’ers dat contract te verlengen en hem het gezicht van de 76’ers te maken. General Manager Tony DiLeo heeft echter al aangegeven dat ze andere opties aan het verkennen zijn.

Ook leuk om te lezen