Aldridge wil kost wat kost een ‘fair deal’

Door

De power forward van de Portland Trail Blazers, LaMarcus Aldridge, heeft een pessimistische houding aangenomen in de vooruitgang van de NBA-lockout.

Dwyane Wade, LeBron James en zelfs commissaris David Stern hebben er wel hoop in dat de reguliere competitie zal doorgaan, maar Aldridge denkt daar anders over.

Hij wil kost wat kost de beste deal bemachtigen. Als die ‘fair deal’ enkel kan bereikt worden door een annulering van het 2011-2012 dan moet dat maar volgens de Trail Blazer. De power forward is de spreekbuis van de Blazers in de spelersvakbond en zei dat hij niet verwachtte dat het seizoen op tijd zou beginnen. A

ldridge denkt wel dat er een seizoen komt, maar dane een verkorte versie.

“Als dat moet gebeuren om tot een faire deal te komen dan is het naar zo”, zei Aldridge over de annulering van het volledige NBA-seizoen. Met die instelling lijkt het hoog tijd voor de ‘season ticket holders’ om van hun abonnement af te komen.

NBA-eigenaars namelijk lijken ook hun eisen niet te verlagen.

De volgende besprekingen vinden plaats in september en deze zullen wel eens beslissend kunnen zijn. Al is er maar een kleine beetje beweging dan zou het seizoen alsnog tijdig kunnen starten, maar als ook deze gesprekken geen oplossingen brengen lijkt het veelbelovende seizoen gedoemd.

 

Foto: www.cbssports.com

 

 

Ook leuk om te lezen