Einde seizoen Bradford na kruisbandblessure

Door

St Louis Rams v Carolina Panthers

De St. Louis Rams zijn Sam Bradford voor de rest van het seizoen kwijt. De quarterback scheurde in het duel met de Carolina Panthers de voorste kruisbanden van de linkerknie af. Dat wees een MRI-scan zondagavond na de wedstrijd uit. Laat in het vierde kwart scramble-de Bradford richting zijlijn, toen hij door Carolina safety Mike Mitchell out-of-bounds geduwd werd. Daarbij landde Bradford ongelukkig op zijn knie toen hij op de grond viel. Mitchell leek niet veel fout te doen, maar Rams teamgenoot Harvey Dahl kon de actie van Mitchell niet waarderen. Al voor bekend was dat het serieus was, zocht Dahl Mitchell op. Toen bleek dat Bradford er ernstig aan toe was, kwam Mitchell terug het veld op om verbaal zijn ongenoegen richting Mitchell nog maar eens duidelijk te maken. Ten tijde van de blessure noteerde Bradford 21-uit-30 voor 255 yards met één tochdown en een interception. Hij werd vervangen door Kellen Clemens. Clemens is momenteel de enige quarterback op het rooster van de Rams. Tim Tebow wordt door diverse social media insiders genoemd als mogelijke vervanger.

Brian Cushing’s seizoen hoogstwaarschijnlijk over
Weinig geluk voor Texans linebacker Brian Cushing. Vorig jaar scheurde hij al zijn kruisbanden af en gisteren in de verloren wedstrijd tegen de Kansas City Chiefs moest Cushing het veld verlaten met wat er naar uitziet een gebroken been en gescheurde buitenste kniebanden. De blessure onstond na een laag blok van running back Jamaal Charles waarbij zijn helm vol de knie van Cushing raakte.

Arian Foster valt uit met hamstring blessure
Houston Texans ster running back Arian Forster viel al in het eerste kwart uit in de wedstrijd tegen de Chiefs. Hij liep een blessure aan de hamstring op. Head coach Gary Kubiak is blij dat zijn team volgende week een bye heeft. De kans is groot dat Forster er over twee weken gewoon weer bij is. Foster verliet het veld na goed geweest te zijn voor vier rushes voor 11 yards tijdens Texans’ eerste balbezit.

Ook leuk om te lezen