NFL 3-on-3: Wie wint de AFC South

Door

New Orleane Saints v Detroit Lions
Nog maar drie wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen. De eerste teams zijn nu officieel uitgeschakeld om de play-offs te halen. Welke coach speelt de komende drie wedstrijden vooral om zijn baan voor volgend jaar te behouden?

Sander Baarsma (SB): Ik denk dat elk team dat een teleurstellend seizoen achter de rug heeft, altijd wel even kijkt of de head coach positie wellicht vervangen moet worden. Dat gezegd hebbende lijkt het me dat Dolphins coach Dan Campbell wel even aan de bak moet, zeker gezien de uitgaven die zijn gedaan (lees: het binnen halen van Suh). Die draaien toch een ondermaats seizoen en moeten mijns inziens beter kunnen dan de 5-8 waar ze nu op staan.

Matthias Galle (MG): Detroit was toch een ongelooflijke ontgoocheling dit jaar. Als je dan bekijkt wie daar al allemaal de laan uitgestuurd werd dit jaar (een hele resem assistenten, de offensive coordinator etc), dan lijkt het me niet vreemd om meteen helemaal schoon schip te maken en ook Jim Caldwell te ontslaan. Ook Mike McCoy en zeker Chuck Pagano maken veel kans, aangezien San Diego (McCoy) en de Indianapolis (Pagano) nog twee zo’n ongelooflijke ontgoochelingen zijn dit seizoen! De Colts waren zelfs Super Bowl kandidaat volgens velen en nu kunnen ze misschein zelfs nog die abominabele divisie van hen niet eens door komen… Tot slot: ik had hier twee weken zonder twijfelen Chip Kelly (Eagles) bij geplaatst, maar de goeie overwinningen tegen de Patriots en Bills geven hem nog wat kans om de divisie te winenn (en zijn eigen vel te redden).

Mark Meijering (MM): Jim Caldwell van de Detroit Lions en Sean Payton en New Orleans Saints. De coaches van de Titans, Rams en Chargers lijken me al ten dode opgeschreven net zoals Mike Pettine van de Browns. Waar Sean Payton in een adem wordt genoemd met de Saints en daardoor de breuk moeilijk zal zijn is dat voor Caldwell niet het geval. De kans dat hij op Black Monday zijn kantoor mag leeghalen lijkt dan ook zeer groot.

1 Reactie
  1. Dennis 8 jaar ago

    Lieten de Dolphins niet ook Bowles gaan als interim, ik zou zeggen geef Campbell een kans.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen