NFL 3-on-3: Wie wint de AFC South

Door

Houston Texans v Indianapolis Colts
Een van de belangrijkste wedstrijden komend weekend is Colts – Texans. De winnaar van deze strijd is de grote favoriet om de divisie te winnen en zo de play-offs te halen. Welke ploeg gaat zondag als winnaar van het veld? En betekent dit ook dat zij de play-offs gaan halen?

SB: Ik denk dat de Colts toch gewoon met winst aan de haal gaan en dus op 7-7 uitkomen, en daarmee de leiding in de AFC South. De Colts spelen ook in eigen huis en het publiek aldaar moet er gewoon vol achter gaan staan. Dus dakkie dicht, decibellen op 120 en gaan met die banaan!

MG: Moeilijke vraag! Normaal moeten de Colts deze divisie gewoon met alle vingers in de neus winnen. Nu missen ze zondag nog steeds Andrew Luck en verloren ze de laatste twee wedstrijden behoorlijk kansloos (96-26 opgeteld). Vooral de nederlaag tegen Jacksonville zal hard aangekomen zijn. Ik vrees een beetje voor de Colts, al staan ze voorlopig nog eerste en kan een overwinning zondag genoeg zijn voor de Play-offs. Indianapolis speelt ook nog twee van de laatste drie wedstrijden thuis, terwijl de Texans nog twee keer buitenshuis aan de bak moeten. Het wordt een close game! Als ik toch moet gokken, dan denk ik dat de Texans het halen, en eerlijk: wie wil JJ Watt nou niet in de Play-offs zien? Al hoort Andrew Luck daar natuurlijk ook thuis… Hmmm…

MM: Alhoewel de Texans en de Colts afgelopen speelronde roemloos ten onder gaan zal er een ploeg als overwinnaar naar huis gaan. In dit geval zullen de Texans aan het langste eind trekken. De Colts zijn gewoonweg niet goed genoeg. Of ze dan ook de play-offs gaan halen? Ik denk het wel. Het zou een mooie beloning zijn voor Bill O’Brien die vorig jaar de play-offs en de Coach of the Year award op een haar na miste.

1 Reactie
  1. Dennis 8 jaar ago

    Lieten de Dolphins niet ook Bowles gaan als interim, ik zou zeggen geef Campbell een kans.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen