WWE Hell in a Cell: Lesnar en Reigns zegevieren, Del Rio keert terug en wint goud

Door

HIAC_10252015jg_1469Brock Lesnar heeft vannacht de overwinning gepakt in een bikkelharde Hell in a Cell Match tegen Undertaker. Het bloed vloeide vroeg in de match -Brock verliet het Staples Center in Los Angeles met negen nietjes in zijn hoofd (no punt intended)- en zelfs de ring werd gesloopt door Lesnar, die het canvas en de ring mat verwijderde. Na een ware veldslag deelde The Beast een low-blow uit aan The Deadman en maakte hij het af met een derde F-5 op het hout van de ring.

Na de match kreeg Undertaker een staande ovatie van het publiek in Los Angeles. Het moment werd echter ruw verstoord door Bray Wyatt, die eerder op de avond het onderspit moest delven in een Hell in a Cell Match tegen Roman Reigns. De Wyatt Family viel The Phenom aan en ‘ontvoerden’ hem.

De verwachting is dat Undertaker -die volgende maand zijn 25-jarig jubileum in WWE viert- het tijdens Survivor Series met een aantal tag team partners opneemt tegen de Wyatts.

Na een afwezigheid van ruim een jaar keerde Alberto del Rio terug in WWE. De 38-jarige Mexicaan werd geïntroduceerd door zijn voormalige aartsvijand Zeb Colter en won de United States Title in een basic match van John Cena, die de komende zes weken afwezig is.

Seth Rollins heeft zijn WWE World Heavyweight Championship behouden tegen Demon Kane. Intercontinental Champion Kevin Owens versloeg Ryback in een korte match, Nikki Bella incasseerde opnieuw een nederlaag tegen Divas Champion Charlotte en Tag Team Champions The New Day waren succesvol tegen The Dudleys.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

1 Reactie
  1. Kevin 7 jaar ago

    Intercontinental Champion Ryback versloeg Ryback? Owens versloeg Ryback na het poken van zijn oog (weeral)

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen