WWE Survivor Series gaat ondanks terreurdreiging door

Door

Spotlight-Arena1De FBI heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijke terreurdreiging door IS tijdens het WWE Survivor Series evenement -zondag 22 november- in de Philips Arena in Atlanta, Georgia. Dat meldt WBS-TV Atlanta.

Ook WWE heeft inmiddels een reactie gegeven op de berichten…

Survivor Series staat in het teken van de halve finales en de finale van het WWE World Heavyweight Championship toernooi en het 25-jarig WWE-jubileum van The Undertaker.

Roman Reigns neemt het in de eerste halve finale op tegen United States Champion Alberto Del Rio en Intercontinental Champion Kevin Owens treft Dean Ambrose in de tweede halve finale. De winnaars van de halve finale matches strijden dezelfde avond in de finale om de WWE World Heavyweight Title.

RAW_11162015cm_0440Undertaker viert zijn 25-jarig WWE-jubileum -hij debuteerde tijdens Survivor Series 1990- samen met ‘halfbroer’ Kane in een match tegen twee (nog aan te wijzen) leden van de Wyatt Family.

Ook verdedigt Charlotte de WWE Divas Title tegen Paige en neemt Dolph Ziggler het op tegen Tyler Breeze. Tevens zal er een traditionele Survivor Series Elimination Match plaatsvinden, de deelnemers aan deze match zijn nog niet bekend.

Foto: PhilipsArena.com

Ook leuk om te lezen