Line-up: WWE TLC&S

Door

RAW_12012014dg_0461De laatste grote WWE-show van het jaar, WWE TLC&S: Tables, Ladder, Chairs & Stairs, vindt plaats in de nacht van zondag 14 op maandag 15 december en is vanaf 2.00 uur (Nederlandse tijd) live te zien op het WWE Network. In de main event zet John Cena zijn number one contender voor de WWE World Heavyweight Championship positie op het spel in een Tables Match tegen Seth Rollins.

WWE komt naar Antwerpen | Batista in nieuwe Bond film

RAW_10272014hmm_0962Dean Ambrose en Bray Wyatt treffen elkaar in een TLC Match, Luke Harper verdedigt in Cleveland de Intercontinental Title tegen Dolph Zigger en United States Champion Rusev neemt het op tegen Jack Swagger. Big Show gaat in de eerste Steel Stairs Match in de geschiedenis van de WWE de strijd aan met ‘Big Red’ Erick Rowan, Ryback treft Kane in een Chairs Match en AJ Lee krijgt de kans om de Divas Title terug te winnen van Nikki Bella. WWE Tag Team Champions The Miz & Damien Mizdow verdedigen het goud tegen de Usos. en in de WWE TLC Kick-off Match komt The New Day in actie tegen Goldust & Stardust.

De verwachting is dat Randy Orton tijdens WWE TLC terugkeert. WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar geeft een dag later acte de préséance tijdens Monday Night Raw. Ook Chris Jericho zal tijdens Raw zijn opwachting maken als Guest Host.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen