WWE News: Jerry ‘The King’ Lawler, Austin, WWE ’13, Goldberg, Night of Champions

Door

Jerry Lawler update
WWE commentator Michael Cole heeft via Twitter laten weten dat hij telefonisch contact heeft gehad met zijn collega Jerry ‘The King’ Lawler. Het gaat de goede kant op met Lawler en hij bedankt alle WWE fans voor de reacties en steun. Lawler werd tijdens de live uitzending van WWE Monday Night Raw getroffen door een hartaanval.

Lilian Garcia zingt volkslied bij New York Jets game
WWE SmackDown ring announcer Lilian Garcia zal op 30 september, voorafgaand aan de NFL wedstrijd tussen de New York Jets en de San Francisco 49ers, het Amerikaanse volkslied zingen in MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey. MetLife Stadium is ook de locatie van WrestleMania 29 op zondag 7 april 2013. Garcia heeft een aantal weken geleden haar tweede album getiteld ‘My Time’ uitgebracht. Het album is te downloaden in de iTunes store.

Mark Henry kistdrager begrafenis Michael Clark Duncan
Mark Henry was een van de kistdragers tijdens de begrafenis van acteur Michael Clark Duncan in Hollywood. Duncan, bekend van zijn rol in The Green Mile, was een groot fan van de WWE en was regelmatig in het publiek te vinden tijdens WWE show in Los Angeles.

WWE 13 Austin 3:16 Collector’s Edition
‘Stone Cold’ Steve Austin heeft 35.000 exemplaren van de ‘Austin 3:16 Collector’s Edition’ van de game WWE ’13 gesigneerd. Binnenkort gaat hij opnieuw een groot aantal exemplaren van zijn handtekening voorzien.

Bill Goldberg ontkent WWE legends contract
Bill Goldberg ontkent dat hij een WWE legends contract heeft getekend. In juni 2013 verschijnt er wel een dvd over zijn carrière in WCW en WWE. Goldberg was voor zijn sports entertainment carrière actief in de NFL, hij speelde voor de Los Angeles Rams, Atlanta Falcons en Carolina Panthers.

WWE Night of Champions
Tijdens de tv opnames van Friday Night SmackDown is een Four Way Intercontinental Championship Match toegevoegd aan de line up van WWE Night of Champions, zondag 16 september in Boston. The Miz moet zijn Championship verdedigen tegen Rey Mysterio, Cody Rhodes en Sin Cara.

 

Line Up WWE Night of Champions

  • WWE Championship Match: CM Punk vs. John Cena
  • World Heavyweight Championship Match: Sheamus vs. Alberto Del Rio
  • Randy Orton vs. Dolph Ziggler
  • WWE Tag Team Championship Match: R-Truth & Kofi Kingston vs. Kane & Daniel Bryan
  • Divas Championship Match: Layla vs. Kaitlyn
  • United States Championship Match: Antonio Cesaro vs. winnaar van de Battle Royal
  • Intercontinental Championship Match: The Miz vs. Rey Mysterio vs. Cody Rhodes vs. Sin Cara
  • WWE on YouTube: Pre Show Battle Royal: De winnaar van deze Battle Royal neemt het tijdens Night of Champions op tegen United States Champion Antonio Cesaro.

Ook leuk om te lezen