WrestleMania 32: Austin versus Lesnar onwaarschijnlijk

Door

SS_08172014hmm_1431De kans dat ‘Stone Cold’ Steve Austin het tijdens WrestleMania 32 opneemt tegen Brock Lesnar is minimaal. Vorige week werd in de Stone Cold Podcast op het WWE Network de illusie gewekt dat ‘The Bionic Redneck’ voor het eerst sinds WrestleMania 19 (2003) in de ring wil stappen, voor een match tegen ‘The Beast Incarnate’. Austin liet echter weten dat hij zich uit de tent liet lokken door zijn interview gast Paul Heyman, de ‘advocate’ van Lesnar.

‘RONDA ROUSEY & WWE ONE-AND-DONE’

‘Stone Cold’ kampt sinds eind jaren 90 met zware nekklachten en een terugkeer in de ring zou buitengewoon risicovol zijn, helemaal tegen de Burgemeester van Suplex City. Voor het geld hoeft Austin, die beschikt over een goed gevulde bankrekening, het ook niet te doen.

In het verleden hebben Austin en Lesnar diverse keren gesproken over een match, onder meer in augustus vorig jaar tijdens het SummerSlam weekend in Los Angeles.

WRESTLEMANIA 32: THE ROCK VS. TRIPLE H

Als ‘Stone Cold’ tijdens WrestleMania 32 in AT&T Stadium, de thuishaven van de Dallas Cowboys, niet in actie komt dan kan er met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vanuit worden gegaan dat hij nooit meer in de ring stap. Austin zijn liefde voor pro-wrestling is ontstaan toen hij American Football speelde voor North Texas State University en iedere vrijdag op de tribune zat tijdens de WCCW shows in het Dallas Sportatorium. Het Sportatorium in downtown Dallas was bovendien de arena waar hij in het begin van zijn carrière naam maakte.

STANLEY CUP-FITTIE TUSSEN CM PUNK EN HULK HOGAN

WWE Bestuursvoorzitter & CEO Vince McMahon was naar verluidt woest vanwege de uitspraken van ‘The Texas Rattlesnake’ omdat er een match werd geteased die hij -naar alle waarschijnlijkheid- niet kan waarmaken.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen