VIDEO: Golden State Warriors zijn ‘blessed’

Door

Sacramento Kings v Golden State Warriors
Een basketballer uit de grootste competitie van de wereld maakt ongeveer 300 vlieguren per jaar. Wat moet je al die tijd doen? Small-forward Harrison Barnes van de Golden State Warriors geeft ons een klein inkijkje in het vliegtuigleven van de NBA-sterren.

Flappen op tafel
Een groepje spelers zit te pokeren. Met fiches is natuurlijk veel te mainstream, dus kiezen de Warriors ervoor om gewoon met de flappen op tafel te spelen. Kan ook natuurlijk. Sterspeler Stephen Curry is een beetje verveeld en heeft het luikje van een vliegtuigraam gevonden. De point-guard schuift het luikje gretig omhoog en naar beneden. Ideale bezigheid als je net gefold hebt.

‘Blessed’
De rest van de jongens vermaken zich zo te zien prima in hun stoel. Ze zingen mee met Blessings, het nieuwste nummer van rapper Big Sean dat op nummer 42 de Hip-Hop en R&B charts van Billboard binnenkwam. Eerlijk is eerlijk, met een record van 41-9 ben je ook wel een beetje ‘blessed’.

De video van Harrison Barnes is opgenomen na afloop van de 89-84 overwinning bij Philadelphia 76ers, de tweede winst op rij. Woensdagnacht gaat de koploper van de NBA op bezoek bij de Minnesota Timberwolves.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. #StephAndtheWindow. Heerlijk!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen