Verveelde Durant speelt potje flag football met studenten

Door

Alleen in reclamefilmpjes zie je dat gewone stervelingen een balletje kunnen trappen of gooien met sporthelden. Maar soms, heel soms gebeurt dit ook echt. Kevin Durant leverde daar dinsdag het bewijs voor.

Blijkbaar verveelde de topscorer van de NBA zich op de dag dat het seizoen zou moeten beginnen met de kraker tussen Dallas Mavericks en Chicago Bulls. Dus twitterde de ranke speler van de Thunder het volgende de wereld in: ‘Deze lockout is echt vervelend…heeft er iemand zin in een potje flag football in Okc..Ik moet echt even rennen of zoiets.’

En zo was het idee geboren. Voordat Durant het wist kreeg hij een reactie. Via direct message (DM) werden de plannen concreet gemaakt, waarna KD in de auto stapte om de frat boy en zijn maten op te halen voor een potje flag football in Stillwater.

Even tijd maken voor football in plaats van met basketbal bezig zijn, beviel de schutter goed. Ook hier bewees hij met veel precisie te kunnen gooien. Althans in zijn achteraftweet verklaarde Durant vier touchdownpasses te hebben gegooid. Tevens was hij goed voor drie interceptions. ‘Ik heb zoveel plezier tijdens flag football gehad in Oklahoma state. Shoutout aan mijn nieuwe vriend @groverbey voor de uitnodiging’, slingerde hij nog op het sociale netwerk.

Ook leuk om te lezen