Triple Play: Midseason Awards

Door

CJPDzWrUkAAeJtU

Weet je nog die spectaculaire Triple Play van de New York Yankees? Een passende naam voor een wekelijkse rubriek waarin drie MLB-redacteuren hun mening geven over de grootste honkbalcompetitie van de wereld. Deze week: Midseason Awards.

1) Noem de MVP van de American- en National League

Seb Visser: Ze spelen beiden al weer een tijdje op het hoogste niveau en waar de één het al wat langer waarmaakt, werd vanaf het begin verwacht dat deze twee jongens, want je kunt ze nog nauwelijks mannen noemen, de komende jaren de dienst uit zouden gaan maken in de MLB. De Midseason MVPs zijn Bryce Harper en Mike Trout met WARs van respectievelijk 5.8 en 5.1.

Jurian Ubachs: Hoewel Mike Trout de ‘popular pick’ zal zijn, kies ik voor iemand anders. Het is niet makkelijk om van club te wisselen en bij je nieuwe club meteen bepalend te zijn, maar Josh Donaldson doet het voor de Toronto Blue Jays, zowel aanvallend als verdedigend – iets dat Trout niet kan zeggen. In de NL staat Bryce Harper op eenzame hoogte.

Robert Prins: Bryce Harper is zonder twijfel de NL MVP van voor de All-Star Break. De outfielder van de Washington Nationals is bezig aan een geweldig seizoen met 25 homeruns, zestig binnengeslagen punten en een slaggemiddelde van .342. Na een rustig begin in april is Harper de laatste maanden helemaal los. De grote vraag is: waar gaat dit eindigen? Mike Trout is voor mij de AL MVP met een WAR van 5.1.

Ook leuk om te lezen