Trail Blazers komen met de schrik vrij in Toronto

Portland Trail Blazers v Denver NuggetsNicolas Batum (24 punten) maakte twee driepunters in de verlenging en de Portland Trail Blazers kwamen met de schrik vrij in Toronto met een 118-110 overwinning op de Raptors. Rudy Gay scoorde 30 punten voor de Canadese ploeg dat in het vierde kwart een achterstand van veertien punten goed maakte.

En het was Gay die hoogstpersoonlijk de comeback bekroonde door met een buzzer-beater een verlenging af te dwingen.

De Trail Blazers wisten zich echter te herpakken. Spelverdeler Damian Lillard was goed voor zeven punten en één assist in overtime gevolgd door Batum met zes punten. De Fransman kan overigens meer dan alleen driepunters schieten:

DeMar DeRozan vermaakte in de eerste helft het publiek met een score na een prachtige 360 spin move: