TNF: Packers hebben geen moeite met Vikings

Door

Eddy Lacy

De Green Bay Packers hadden donderdagnacht geen enkele moeite met de Minnesota Vikings gedurende Thursday Night Football. In het eigen Lambeau Stadium wonnen de Packers met 42-10.

Na de eerste helft prijkte er al een 21-0 tussenstand op de borden. Hoogtepunt voor de fans van de thuisploeg was de eerste touchdown van Julius Peppers, afgelopen jaar overgekomen van de grote rivaal Chicago Bears. Hij onderschepte een pass van Vikings-quarterback Christian Ponder, die de geblesseerde Teddy Bridgewater verving, en liep die terug voor zijn eerste TD in dienst van de Packers.

Peppers moest duidelijk wennen aan het juichen voor de cheeseheads, maar werd daar door teamgenoot Morgan Burnett op gewezen, zodat hij toch nog de Lambeau Leap kon doen.,

Waar Packers-quarterback Aaron Rodgers geen hele bijzondere avond kende, 12 passes voor 156 yards en 3 touchdown passes, verliep de running game een stuk beter. Running back Eddy Lacy was goed voor 2 touchdowns en 105 rushing yards.

Vooral zijn eerste touchdown viel op.

De Packers hebben nu 3-2 record en gaan volgende week zondag op bezoek bij de Miami Dolphins, terwijl de Vikings, nu 2-3 record, de Detroit Lions in eigen huis verwachten.

Ook leuk om te lezen