Tigers behalen eerste zege van seizoen

Door

De New York Yankees zijn er niet in geslaagd om de serie te winnen tegen de Detroit Tigers. In New York werd het zondagavond 10-7 in het voordeel van Detroit.

Designated hitter Brannan Boesch sloeg vier runs binnen en eerste honkman Miguel Cabrera sloeg twee home runs voor de Tigers en waren hiermee de uitblinkers voor de ploeg die zondag de eerste overwinning van het seizoen boekte.

Boesch sloeg in de plaats van Magglio Ordonez, die niet speelde door last aan de enkel. Hij sloeg een home run, sloeg vier runs binnen en liep zelf vier maal over home plate.

Yankees designated hitter Jorge Posada sloeg twee home runs, tweede honkman Robinson Cano sloeg zijn eerste van het seizoen en eerste honkman Mark Texeira sloeg voor de derde wedstrijd op rij een home run binnen.

Hij is nog maar de tweede speler in de rijke geschiedenis van de Yanks die in de eerste drie wedstrijden van het seizoen een home run sloeg.

Jose Valverde, relief pitcher van de Tigers, klaarde de klus in de negende inning.

Detroit neemt het nu de komende vier wedstrijden op tegen de Baltimore Orioles, terwijl de New York Yankees de volgende vier wedstrijden aantreedt tegen de Minnesota Twins thuis in het Yankee Stadium.

Foto: heoaklandpress.com

Ook leuk om te lezen