The Derek Jeter List

Door

Er zijn talloze redenen te bedenken om jaloers te zijn op Derek Jeter. Allereerst is er natuurlijk zijn indrukwekkende carriere als New York Yankee, met een ereplekje in de Hall of Fame in het verschiet. Daarnaast zijn er, om maar eens wat te noemen, ’s mans repectabele rijkdom, en zijn riante optrekje in Florida.

Maar meer nog wekt zijn imposante lijst van (voormalige) vriendinnen de afgunst. Daarop prijken maar liefst zes deernes die (hoog) staan in Maxim’s Top 100 van mooie dames.

Sinds John F. Kennedy Jr zijn vliegtuigje in de Atlantische Oceaan stuurde, geldt Jeter als de meest begeerde vrijgezel van deze aardbol. Daar gaat op 5 november van dit jaar echter verandering in komen, als hij zijn ja-woord zal geven aan Minka Kelly.

Bij wijze van eerbetoon hieronder een overzicht van Derek Jeter’s (ex-)vriendinnen. Van Tyra Banks tot Mariah Carey, van Jessica Alba tot Vanessa Minnillo, van Vida Guerra tot Jessica Biel, en van Adriana Lima tot Jordana Brewster.

Goed, toegegeven, Scarlett Johansson is slechts een gerucht, en het feit dat de twee samen wat hadden wordt door haarzelf ontkend, maar je kunt haar er maar beter op hebben staan. En voor de compleetheid hebben we ook Jeter’s aanstaande bruid Minka Kelly maar toegevoegd.

 

 

 

Ook leuk om te lezen