Tampa Bay Rays schakelen hulp van medicijnman in

Door

Tampa Bay Rays v Los Angeles Angels of Anaheim

Donkere dagen in St. Petersburg. De Tampa Bay Rays verloren dertien van de laatste veertien wedstrijden en bezitten het slechtste record in de Majors (24-41). De laatste keer dat de ploeg er zo slecht voor stond was in 2007, het laatste seizoen onder de naam Tampa Bay Devil Rays. Tijd voor rigoureuze maatregelen dacht Ray’s manager Joe Maddon. Zo schakelde hij maandag de hulp in van een medicijnman.

De 77-jarige stamoudste Bobby Henry werd losgelaten in Tropicana Field, het stadion van de Rays. Maddon sprak over Henry’s ‘superkrachten’, vooral wanneer het aankomt om het te laten regenen. Een onmogelijke opgave, zelfs voor een medicijnman, aangezien Tropicana Field een dak heeft. Buiten het stadion gebeurde er wel iets opvallends:

Het bezoek van de medicijnman hielp de Rays afgelopen maandag niet, de Seattle Mariners waren met 3-0 te sterk. Het is niet de eerste keer dat Maddon naar andere middelen zoekt om zijn team te motiveren. In het verleden bracht hij een python, pinguïns en een goochelaar in de kleedkamer.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen