Super Bowl preview: Vliegen naar ‘Omaha!’? Het kan!

Door

De Super Bowl gekte begint nu echt los te barsten. In aanloop naar hét sportevenement van het jaar haalt elk bedrijf alles uit de kast om te een slaatje mee te pikken. Zo ook het vliegveld van Denver. Vandaag vertrekken de vluchten niet naar Omaha, maar naar ‘Omaha!’.

‘Omaha’ is natuurlijk Peyton Manning’s ‘play call’. Hiermee beeindigt hij het communiceren van een play naar zijn medespelers (of doet alsof om de verdediging te misleiden).

In de aanloop naar de Super Bowl verschijnen er steeds meer ‘Omaha’-filmpjes en parodieën. Flauw? Bijna altijd. Leuk? Soms. Toch even kijken? Zeker!

De Omaha trivia quiz:

De uitleg:

En volgens Manning zelf:

6 Reacties
 1. Cees 9 jaar ago

  Erg leuk dit!! Btw: aangezien ik geen manier zie om jullie een mail te sturen. Vanaf zondag staat er college basketball in de schema’s bij Fox Sports 2. Erg leuk! Hopelijk klopt dit ook en kunnen we nog meer wedstrijden live zien :-). Misschien iets voor de redactie om even na te vragen bij FOX? Ook op de 4de staan twee wedstrijden ingepland.

 2. Brugera 9 jaar ago

  @ Cees. V.a. februari zendt FOX Sports (2 & 4) alle wedstrijden uit de Big East conference live uit.

 3. Cees 9 jaar ago

  @ Brugera: Kijk dat is echt geweldig nieuws!! Dank voor de bevestiging!

 4. Polderbewoner 9 jaar ago

  Dat is balen… Bij Digitenne is er geen mogelijkheid voor Fox sports International. En andere provider is niet mogelijk 🙁

 5. Henkie H.. 9 jaar ago

  Prachtig dit! Graag meer. Kan niet wachten tot zondag!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen