Stern loopt 23 miljoen dollar mis

Door

David Stern, de grote baas van de NBA, gaf aan dat hij gedurende de lockout geen salaris wilde ontvangen. Volgens berichten van ESPN.com zou Stern zich aan zijn woord houden. Stern laat zijn eight-figure salaris vallen gedurende de periode van de lockout.

Het gezicht van de NBA gaf geen indicatie dat hij akkoord zou gaan met een lager (of geen) salaris aangezien spelers meer geviseerd worden in het geval van een lockout, maar nu blijkt dus dat hij zijn loon, dat door New York Daily News werd geschat op 23 miljoen dollar per jaar, zou laten vallen.

Yahoo! Sports bevestigde dat Stern tussen de 20 à 23 miljoen dollar opraapte per jaar. Als die cijfers kloppen verdient hij meer dan alle NBA-spelers, behalve eentje.. Kobe Bryant.

Dinsdag kreeg de commissaris al wat kritiek te verduren in het sociale netwerk wereldje. Spencer Hawes, de center van de Philadelphia 76ers stelde zich vragen bij de grootte van Stern’s loon.

“23 miljoen per jaar voor Stern, huh”, zei de center. “Vreemd dat er geen gezeik is om de commissaris zijn loon terug te schroeven maar hij eist wel dat alle spelers wat minder krijgen.”

 

Foto: www.cbssports.com

 

 

 

Ook leuk om te lezen