‘STAT’ schrijft historie voor de Knicks

Door

‘Standing Tall And Talented’ is de bijnaam van Amar’e Stoudemire, All-Star van de New York Knicks.  Het team uit ‘ The Big Apple’  is bezig aan verrassend seizoen tot nu toe, zeker gezien dereeks van acht opeenvolgende wedstrijden die winnend werden afgesloten. In deze wedstrijden heeft de 28-jarige Power Forward elke keer minstens 30 punten gescoord. Dit heeft nog geen andere Knicks speler gedaan in de geschiedenis van de NBA.

Na een ruw begin zijn de Knicks een van de beste teams op dit moment. Volgens Stoudemire had het team tijd nodig. ,, Aan het begin van het seizoen hadden we het moeilijk, omdat we moesten leren met elkaar samen te spelen.”

Stoudemire is in de zomer, als free agent, naar de Knicks gekomen om het team om te draaien en richting de play-offs te brengen.

Voor de Knicks is het voor het eerst in acht jaar dat het team een dergelijke reeks heeft neergezet. Vanavond krijgen de Knickerbockers de kans om de reeks naar negen wedstrijden te brengen. De Celtics zijn te gast in de Madison Sqaure Garden, de thuis basis van de New York Knicks, en het lijkt een ware clash te gaan worden.

Interessant feit is dat de Boston Celtics zelf bezig zijn met een winnende reeks van tien opeenvolgende wedstrijden. De Celtics hebben drie dagen rust gehad en zullen klaar zijn om het op te nemen tegen het team van STAT.

Foto: basketballwallpapers.com

1 Reactie
  1. Anonymous 13 jaar ago

    Maar even kijken dan!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen