SportAm-lezers: De beste rivalry is…

Door

…De Boston Red Sox tegen de New York Yankees. Natuurlijk zijn er veel goede rivalries, maar er kan er maar één de beste zijn. De vlaggenschepen van de twee succesvolste sportsteden in Amerika nemen het al een eeuw tegen elkaar op in legendarische wedstrijden. Van Babe Ruth, Joe DiMaggio, Ted Williams, Carl Yastrzemski, Bucky Dent, Roger Clemens, Derek Jeter, Pedro Martinez, Aaron Boone tot Dave Roberts. Allemaal hebben ze bijgedragen aan deze historische rivaliteit, die voor altijd de grootste zal zijn.

De SportAmerika-lezers waren duidelijk overtuigd van welke strijd de beste rivaliteit is. Maar liefst veertig procent stemde voor de Red Sox tegen de Yankees. Goede tweede rivaliteit komt uit de NBA met de Lakers tegen de Celtics. De derde rivaliteit in de Amerikaanse sporten is volgens de lezers met veertien procent Green Bay Packers tegen de Chicago Bears in het American Football.

rivalry

Hieronder de grootste rivalry in beelden:

7 Reacties
 1. Steef 10 jaar ago

  Of de rivaliteit nog niet duidelijk genoeg was.. Heerlijk video!

 2. Neal Petersen 10 jaar ago

  De herfst van 2004.. De ultieme comeback tegen de Yankees .. Fantastisch! Go Boston!

  • Joel 10 jaar ago

   Deze rivalry is over… Packers-Bears is de rivaliteit!

 3. Yuri 10 jaar ago

  Vorig jaar zelf geweest (12 sep) Yankees win 5-4!.. Geweldige ervaring om in m’n Yankees shirt @ Fenway te zitten.. Let’s Go Yankees!

 4. Sid The Kid 10 jaar ago

  Pens Flyers Battle of Pennsylvania!!!!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen