SportAmerika Football Pool 2019/2020

Door

Sport Amerika Football Pool

Sport Amerika daagt je uit! Gedurende het seizoen voorspellen we de winnaars van álle NFL-wedstrijden. De winnaar gaat ervandoor met eeuwige roem! Dit keer maken we gebruik van de CBS Sports Football Pool. Je kiest per wedstrijd welk team wint en voor elke goede pick krijg je één punt. We zullen wekelijks verslag doen van de tussenstand en interessante ontwikkelingen op SportAmerika.nl


Klik hier om je aan te melden voor de Sport Amerika Football Pool. Je moet hiervoor wel een account aanmaken bij CBS Sports. Zorg ervoor dat je username je echte naam is, zodat we precies weten wie de winnaar is. Het kan zijn dat gevraagd wordt om een staat en zip code. Vul dan voor staat ‘None’ in en voor zip code ‘00000’. Indien je graag de staat en zip code van je favoriete team wil gebruiken, klik dan hier om de bijbehorende zip code te vinden. In de toekomst kun je de pool gemakkelijk vinden, aangezien we onze eigen URL hebben: https://sportamerika.football.cbssports.com


De spelregels van de Sport Amerika Football Pool zijn duidelijk. Je kiest de winnaars van wedstrijden en ontvangt een punt per goede keuze. Tot vijf (!) minuten voor de wedstrijd kun je een keuze nog wijzigen. Mocht je onverhoopt zijn vergeten een week in te vullen, dan krijg je het laagste aantal behaalde punten van die week minus 1. Daardoor is je seizoen niet direct verloren na één vergeten week. De tie-breaker is het totale aantal punten in de Monday Night Football game.

Mocht de link niet werken of ervaar je andere problemen bij het aanmelden, laat het ons dan weten in de comments.

Good luck and may the odds be ever in your favor!

UPDATE: Mocht je dezelfde melding hebben als in de comments, doe dan het volgende: verander je wachtwoord, zorg dat je ingelogd blijft en klik dan de link in dit artikel naar onze pool.

2 Reacties
  1. Vincent 4 jaar ago

    Na login via sportamerika.football.cbssports.com krijg ik een melding: “You are logged in with userid ejhiifvp8xac, which does not have access to this league. If you think this is wrong, please contact the league commissioner and ask for an invite.”

    • Luuk Dokter 4 jaar ago

      Hi Vincent. Dit probleem is eerder voorgekomen. Toen was het opgelost met een wachtwoordreset. Mocht dit niet werken, laat het dan weten.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen