Smackdown Review 5-7: ‘Punk is back’

Door

CM PUNK Antwerpen De Raw van afgelopen maandag wist niet echt te leveren. Tijd voor Smackdown om in ieder geval te zorgen dat de WHC briefcase match te voorzien van het nodige intrige. Krijgen we weer een overtuigende winst van The Uso’s te zien? Wat gaat CM Punk tijdens zijn terugkeer doen? Let’s find out.

TOP

  • CM Punk en Alberto del Rio. Punk trapt de show af en geeft een goede promo waarna hij onderbroken wordt door Alberto del Rio. Voor het eerst in lange tijd, kwam Del Rio goed over met een microfoon aan zijn handen. De match later op de avond was wederom een goede uiting van Del Rio en natuurlijk van Punk. Gaat de schorsing van Ricardo Rodriguez wel een voordeel zijn voor Del Rio?
  • Dean Ambrose promo. Het mag duidelijk zijn, Dean Ambrose gaat Money in the Bank winnen. De promo vanavond maakt dat heel duidelijk. De Hounds of Justice gaan onder aanvoering van Dean Ambrose achter de World Heavyweight Championship aan.
  • Randy Orton vs Christian. Een heel goede match van beide heren. Je kan zien dat het goed klikt in de ring, ze krijgen de tijd om er een sterke match van te maken en dat doen ze dan ook. Randy Orton lijkt het heilige vuur terug te hebben, hopelijk komt hij een beetje los van Daniel Bryan en Kane en gaat hij door naar een nieuwe feud. De Wyatt Family kan best interessant voor hem zijn. Christian lijkt ook totaal geen ring rust te hebben. Goed dat hij terug is.

FLOP

  • The Uso’s. Hoewel het er ergens best leuk uitziet, kunnen ze gewoon (nog) niet serieus genomen worden als tegenstanders van The Shield. The Rhodes Scholars of Prime Time Players zouden een betere keuze zijn geweest. Het enige aparte is dat de match tijdens de pre-show plaatsvindt. Dat maakt de kans best groot dat The Uso’s winnen van The Shield. Dat zou de verhaallijn van The Shield best interessant maken, zeker als Ambrose Money in the Bank wint.
  • Diva’s. Wat doet Layla bij Kaitlyn? Het is ergens wel goed dat Aksana, Alicia Fox en de Bella’s betrokken worden in deze feud. Maar het riedeltje kennen we wel. AJ of Kaitlyn heeft een match, wordt afgeleid door de muziek van de ander en verliest daarna de wedstrijd. Het kan origineler.
  • Fandango. Het lijkt wel als hij door de afwezigheid door een hersenschudding zijn heat helemaal kwijt is. Het publiek reageert niet meer zo fel op hem. En dat is best jammer. Hopelijk komt hij in een interessante vete terecht, want anders is het verhaal Fandango heel snel over en sluiten.

Opvallend

  • Heyman op commentaar. Het blijft altijd fijn, Paul Heyman die commentaar levert bij een worstelwedstrijd. Hij is echt te goed.
  • Waar is Sin Cara? Ik ben bang dat we Sin Cara als M.I.A. kunnen opgeven. Na zijn match met Curtis Axel een paar weken geleden hebben we hem niet meer gezien op Raw of Smackdown. Game over voor Cara?
  • Drew McIntyre. Gelukkig weer een single match, alleen weinig kunnen doen. Het lijkt er op (ook in interviews) dat McIntyre stukje bij beetje los aan het komen is van 3MB en dat hij weer op de solo tour gaat. Eindelijk!

Foto: © 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen