WWE Network in 170 landen

Door

WM30_04062014lr_0417Het WWE Network is vanaf 12 augustus beschikbaar in 170 landen. Dat heeft WWE deze week bekendgemaakt.

WWE Network is een 24/7 streaming service en on-demand library. Alle WWE live pay-per-view shows, inclusief SummerSlam, Royal Rumble en WrestleMania, en de (live) uitzendingen van WWE Main Event en WWE NXT (het opleidingstraject van WWE) zijn te zien op het WWE Network. Ook worden er nieuwe tv-programma’s, zoals The Monday Night Wars en WrestleMania Rewind, voor het WWE Network geproduceerd.

In de Verenigde Staten heeft het WWE Network heeft momenteel 700.000 abonnees.

WWE SummerSlam Cena vs. Lesnar (H)SummerSlam
John Cena verdedigt zijn WWE World Heavyweight Championship tijdens SummerSlam tegen Brock Lesnar en Chris Jericho komt in actie tegen Bray Wyatt. Brie Bella neemt het in het Staples Center in Los Angeles op tegen Stephanie McMahon en Jack Swagger gaat de strijd aan met Rusev in een Flag Match.

De komende weken worden nog een aantal matches toegevoegd aan de SummerSlam line-up, waarschijnlijk: Dean Ambrose vs. Seth Rollins, AJ vs. Paige, Roman Reigns vs. Randy Orton en The Miz vs. Dolph Zigger.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen