Sacramento Kings mengen zich in strijd om Kevin Love

Door

USA v Great Britain - Men's Exhibition Game

Ook de Sacramento Kings hebben zich gemeld in de strijd om All-Star Kevin Love. Dat meldt Yahoo!Sports dinsdag. Love gaf recentelijk aan dat hij wil vertrekken bij zijn huidige club, de Minnesota Timberwolves.

De clubs staan momenteel in de rij voor Love. In een eerder stadium toonden o.a. de LA Lakers, Houston Rockets en Golden State Warriors serieuze interesse in de forward, terwijl ook de Boston Celtics, Washington Wizards en de New York Knicks de situatie van Love nauwlettend in de gaten houden.

De heropbouwende Kings willen Love graag toevoegen aan hun selectie. Sacramento zou dan ook een sterke aanbieding voorbereiden, zo zou de 8e draft keuze en enkele spelers genoeg moeten zijn om een deal te maken. Ook zouden ze geen garantie van Love willen hebben dat hij een contractverlenging gaat tekenen. Iets dat veel andere teams wel zouden willen.

 

De Sacramento Kings zijn al jaren aan het wederopbouwen, maar hebben al een tijd de play-offs niet bereikt. Voorafgaand aan dit seizoen werd Rudy Gay gepresenteerd. Hij moest samen met DeMarcus Cousins en Ben McLemore de Kings weer naar de play-offs leidden. Helaas voor de Kings slaagde ze niet in deze missie. Voor het bestuur een teken om deze zomer nogmaals de buidel open te trekken en mogelijk nog één sterkhouder binnen te halen.

Foto: Getty Images

3 Reacties
  1. Kings? Maak jullie geen illusie. Love wil winnen en jullie slagen daar al jaren niet in.

  2. Maarten 9 jaar ago

    Domme zet van Sacramento. De kerel komt een jaar spelen en loopt daarna als free agent de deur uit. Ondertussen is Sacramento z’n draftpick en enkele spelers kwijt. Zo gaat het rebuilden wel erg lang duren

  3. Hoedan?! 9 jaar ago

    Nooit dat hij naar de Kings gaat. Loserteam

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen