Rodgers laakt instelling geblesseerde spelers

Door

Aaron Rodgers, quarterback van de Green Bay Packers, heeft een aantal dagen voor de Super Bowl de boel flink op scherp gezet in zijn eigen kamp.

Tijdens een persconferentie kreeg Rodgers de vraag voorgelegd of hij medelijden heeft met de spelers die geblesseerd zijn en dus niet kunnen meewerken naar de Super Bowl. ,,Ik zat op injured reserve in 2006 en ik koos ervoor om te revalideren in Green Bay en bij mijn medespelers te zijn. Sommigen deden dat niet. We zien ze graag, zitten met hen in en willen niet dat ze geblesseerd zijn. We zijn een sterke groep en het is leuk om met hen samen te werken, maar sommige die geblesseerd zijn, kiezen ervoor niet bij de groep te blijven. Dat is zeer jammer, maar wel hun eigen keuze.”

Twee teamgenoten, linebacker Nick Barnett en tight end Jermichael Finley, waren daar niet bepaald blij mee en Twitterden dat ze het jammer vonden dat Rodgers zo dacht. Tevens zonden een tweet de wereld in dat ze het er niet mee eens waren dat de spelers van injured reserve niet op de teamfoto zullen staan.

Rodgers en een andere kapitein, cornerback Charles Woodson, legden dit probleem vervolgens voor aan head coach Mike McCarthy. Na overleg werd het besluit genomen om de teamfoto op een andere dag te nemen, zodat iedereen er kan opstaan en dus ook de spelers die op injured reserve staan.

Foto: washingtonexaminer.com

Ook leuk om te lezen