Rey Mysterio niet in actie, Waar is Wade Barrett?

Door

Brussels_11072012dog_0019Rey Mysterio stapt tijdens de WWE Live tour in Mexico niet in de ring voor een match. ‘The master of the 619′ is nog niet voldoende hersteld van de knieoperatie die hij in juni van dit jaar onderging. In eerste instantie wilde Mysterio in augustus of september terugkeren in ‘the squared circle’.

Gisteren, bij de eerste WWE Live show in Querétaro, Mexico, schoot Rey zijn voormalige tag team partner Sin Cara te hulp na zijn World Heavyweight Championship Match tegen Alberto Del Rio.

Mysterio heeft nu zich tot doel gesteld om in december weer in de ring te stappen. De voormalige WWE- en World Heavyweight Champion kampt al een aantal jaren met knieklachten.

Mannheim_04272013MM_2995Waar is Wade?
Wade Barrett is een aantal weken in zijn thuisland Engeland geweest om een nieuw visum aan te vragen. Dat vertelde hij in een interview aan de Lancashire Evening Post.

De Engelsman gaf aan dat de procedure ruim vier weken in beslag heeft genomen. Barrett is vanwege de kwestie een aantal weken afwezig geweest tijdens de WWE tv-uitzendingen. Ook kon hij niet in actie komen tijdens WWE Battleground en de WWE Live shows in Abu Dhabi.

De verwachting is dat hij op korte termijn weer ‘Bullhamers’ kan uitdelen in de WWE ring.

Lees ook:

All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen