Wanneer keert Lesnar terug? Ambrose treft Ziggler in Brooklyn, Rhyno naar SmackDown

Door

SS_08232015dg_2943• Brock Lesnar keert maandag terug in de WWE. De laatste keer dat Lesnar acte de présence gaf in de WWE was tijdens WrestleMania 32 – waar The Beast regerend WWE Champion Dean Ambrose alle hoeken van de ring liet zien. Het is nog onbekend of Paul Heyman zal optreden als de ‘advocate’ van Lesnar. Het WWE-contract van Heyman is afgelopen en hij heeft (nog) geen nieuwe verbintenis getekend.

BROCK LESNAR POSITIEF GETEST IN AANLOOP NAAR UFC 200

• WWE Champion Dean Ambrose verdedigt het goud tijdens SummerSlam tegen Dolph Ziggler. The Show Off won vannacht een Number 1 Contender’s Six-Pack Challenge Match. SummerSlam vindt plaats in de nacht van zondag 21 op maandag 22 augustus in het Barclays Center in Brooklyn, New York en is in Nederland live te zien op het WWE Network.

• Rhyno heeft vannacht zijn SmackDownLive-debuut gemaakt.

De uit Detroit afkomstige reus kwam de laatste twee jaar regelmatig in actie bij NXT. Rhyno maakte naam in ECW, waar hij de ECW World Heavyweight Title en TV Title wist te winnen. Na het faillissement van ECW in april 2001 maakte The Man Beast de overstap naar WWE, waar hij United States Champion en Hardcore Champion was. Vanwege een incident tijdens de WrestleMania 21 after party in Los Angeles, er sneuvelden diverse plantenbakken, werd hij in april 2005 ontslagen door WWE.

© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen