Review: Madden 25

Door

Vorige week zaten weer miljoenen NFL fans voor de buis gekluisterd voor de start van het nieuwe seizoen. Voor een groot deel van die fans was het seizoen al begonnen toen EA Sports Madden NFL uitbracht. Het is de 25 editie en heet daarom ook Madden 25. Met Madden NFL 25 krijg je alle vrijheid en gebruik je de kracht, nauwkeurigheid en creativiteit van een echte NFL-speler met de nieuwe ‘Precision Modifier’. Met meer dan dertig nieuwe moves kun je schijnbewegingen beter uitvoeren en tegenstanders op afstand houden.

Franchise
In Madden 25 zit daarnaast een nieuwe speltype, genaamd ‘Owner in Connected Franchise’. Jij neemt hier de beslissingen over alle aspecten van je NFL-team. Zo bepaal jij de prijzen voor snacks, merchandise en zorg jij dat het stadion zich blijft verbeteren. Daarnaast doe je ook de normale dingen als spelers traden, signen en je roster bepalen. Als eigenaar heb je dus de totale controle van wat er op het veld gebeurd en erbuiten.

De ontwikkelaars van EA in Orlando hebben er alles aangedaan om het spel realistischer te maken en dat is ze weer gelukt. Met de nieuwe ‘Infinity Engine 2’ is het afhouden en omverduwen van tegenstanders en de Hit Stick een stuk realistischer. Net als in Fifa heeft Madden ook dit jaar Ultimate Team. Met Madden Share kun je daarnaast alles delen met de rest van de NFL-fans in de wereld.

Veel veranderingen met Madden 13 zijn er niet. Alle gameplays van vorig jaar zitten er nu ook weer in, alleen zijn ze iets beter. Je kunt nu steeds meer uit je spelers halen en ook vooral uit jezelf. Madden NFL 25 focust zich vooral op het spelletje dan alles eromheen. Voor elke SportAmerika lezer een must-have-game. Het spel is beschikbaar voor de Playstation 3, Xbox 360 en voor het eerst in de Apple App Store.

4 Reacties
 1. Ivo 8 jaar ago

  Ik heb Madden 2012 en 2013 ook al in de Appstore gekocht hoor 🙂

  • Lennart Beishuizen 8 jaar ago

   Die werd toen later uitgebracht dan het originele spel geloof ik.

 2. YNhuis96 8 jaar ago

  Heb de demo deze week gedownload en het rookie-niveau is eigenlijk al te makkelijk. Ga hem denk ik kopen zodra die wat goedkoper wordt.

 3. Jelle Achten 8 jaar ago

  heb hem besteld en is een top game en inderdaad rookie level is heel makkelijk xd

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen