WWE Money in the Bank: The Viper Strikes

Door

42887_MITB_Int_KeyArt_HD_horiz

De WWE Money in the Bank pay-per-view show vond afgelopen nacht plaats in het Wells Fargo Center in Philadelphia.

Randy Orton mag zich na vannacht ‘Mr. Money in the Bank’ noemen. ‘The Viper’ wist in de main event Ladder Match de koffer met daarin het Money in the Bank contract voor de WWE titel te grijpen. Het leek erop dat CM Punk de match zou winnen maar de ‘Second City Saint’ werd vlak voor hij de koffer kon pakken met een ladder aangevallen door zijn ‘beste vriend’ Paul Heyman. Vanwege de klap met de ladder liep Punk een grote hoofdwond op. Er waren dertien hechtingen nodig om de wond dicht te maken.

Grote favoriet Daniel Bryan wist zijn ‘momentum’ van de laatste weken niet om te zetten in een overwinning. Bryan was samen met Rob Van Dam de grote publiekslieveling in het Wells Fargo Center. RVD trakteerde het publiek in Sounth Philly op alle bekende ‘signature moves’. Van Dam zal zich zijn returnmatch nog lang herinneren, hij brak een stuk van zijn tand af en verliet de arena met veertien hechtingen in zijn hoofd.

John Cena wist zijn WWE Championship te behouden na een zwaar bevochten match tegen Mark Henry. De twee krachtpatsers gooiden alles in de strijd, uiteindelijk was het Cena die Henry liet tappen na een STF.

Dolph Ziggler is er niet in geslaagd om de World Heavyweight Championship van Alberto Del Rio terug te winnen. ‘The Show Off’ en Del Rio wisten een uitstekende match neer te zetten die in het voordeel van Ziggler uit leek te pakken tot AJ Lee haar opwachting maakte. AJ probeerde Ziggler te helpen door Del Rio met de Diva’s titel te neer te slaan. dat deed ze echter voor de ogen van de scheidsrechter. De ondoordachte actie van AJ actie resulteerde in een DQ overwinning voor Alberto Del Rio.

WWE Diva’s Champion AJ verslaat Kaitlyn met de Black Widow submission.

Ryback wint voor het eerst sinds maanden weer eens een pay-per-view match. ‘The Human Wrecking Ball’ verslaat Chris Jericho met een roll-up.

Intercontinental Champion Curtis Axel wint van The Miz.

Damien Sandow is de verrassende winnaar van de Money in the Bank Ladder Match voor het World Heavyweight Championship contract. In de slotfase van de match duwde de ‘intellectuele verlosser’ van WWE zijn tag team partner Cody Rhodes van de ladder en pakte daarna de koffer met daarin het contract.

In de Money in the Bank Kickoff Match wisten Roman Reigns & Seth Rollins hun tag team titels succesvol te verdedigen tegen The Usos.

All WWE trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.
© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

2 Reacties
  1. Hannah 10 jaar ago

    Komt er een dvd van MitB ’13?

  2. Sander Schrik 10 jaar ago

    Ja, er komt zeker een dvd van MITB 2013

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen