Politie vindt munitie en kleren in geheime woning Hernandez

Door

aaron-hernandez-618-usat-poolAaron Hernandez blijft het NFL nieuws beheersen. Er komt steeds meer naar buiten over het verleden van de voormalige tight end van de New England Patriots. Er zouden dozen vol met munitie en kleren zijn gevonden in een huurwoning die de gevallen sportheld in het geheim zou hebben gehad. Onder de spullen in deze dozen zou bewijs zitten dat Hernandez direct linkt aan de moordzaak die tegen hem loopt.

Dit alles blijkt uit rechtbankdocumenten. Eén en ander is aan het licht gekomen nadat de politie dieper in het onderzoek dook naar de andere mannen die aanwezig waren op de beruchte avond van de moord. Via Carlos Ortiz, een goede vriend van Hernandez kwamen de speurders uit bij een appartement in Franklin, Massachusetts. Daar troffen zij de kleding aan die Hernandez ook aan had op de beelden van beveiligingscamera’s op de avond van de moord op Odin Lloyd.

Het is de zoveelste ontwikkeling in een zaak die er steeds slechter uit gaat zien voor de ex-Patriot. Naast zijn passie voor American football kunnen we nu gerust vaststellen dat hij een nog grotere voorliefde had voor alles wat met wapens te maken had.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. Roger Rousseau 9 jaar ago

  Alles hebben wat je hartje begeert en voor de rest van je leven gebeiteld zitten en het dan zo verkloten. Ongelofelijk!

 2. fssfs 9 jaar ago

  ja vreemd iets dit. American dream en hij ziet er vet goed uit!!
  ???????????????????????????????????????????????? je weet het niet he

 3. Alerk 9 jaar ago

  Zoiets was toch lang geleden eerder voorgekomen, dat zo’n nhl speler iemand vermoord heeft maar die andere dude pleegde zelfmoord na een politie achtervolging

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen