Paul Heyman grote afwezige tijdens WWE Draft

Door

RAW_02222016ej_0723Ondanks het feit dat Brock Lesnar en Paul Heyman al jaren een duo vormen in WWE ontbrak de charismatische en praatgrage ‘advocate’ van The Beast in de WWE Draft tijdens SmackDown Live.

Inmiddels is duidelijk waarom: het contract tussen Heyman en WWE is afgelopen. Momenteel vinden de onderhandelingen tussen Heyman en WWE plaats over een nieuwe overeenkomst. Omdat Heyman nog geen handtekening heeft gezet onder een nieuwe verbintenis werd zijn naam niet genoemd tijdens de WWE Draft.

De verwachting is dat Heyman de komende weken het grootste gedeelte van de promotie van de SummerSlam-match tussen Brock Lesnar en Randy Orton voor zijn rekening moet nemen – omdat Lesnar twee keer positief is getest voorafgaand aan zijn wedstrijd tegen Mark Hunt tijdens UFC 200 en WWE heeft aangegeven dat Lesnar pas tijdens SummerSlam weer acte de présence zal geven.

SS_08172014hmm_0143Over SummerSlam gesproken: de verwachting is dat Seth Rollins het in Brooklyn, New York opneemt tegen, de momenteel geschorste, Roman Reigns in de RAW Championship-match. John Cena treft naar alle waarschijnlijkheid  AJ Styles  in de SmackDown Title-match. Welke rol regerend WWE World Heavyweight Champion Dean Ambrose heeft tijdens de grootste WWE-show van de zomer is nog onbekend.

Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen