Paul George ontkent het sturen van naaktfoto’s

Door

Indiana Pacers v Phoenix Suns

Paul George ontkent dat hij onderdeel was van een catfish verhaal. De sterspeler van de Indiana Pacers zou naakfoto’s gestuurd hebben aan een man die zich voordeed als een vrouwelijke fan. “Het is fake“, aldus George tegenover de Indy Star. “Ik weet wie er achter zit. Het is een manier om mij onderuit te halen, maar ik weet dat het niet waar is. I’m good.

De term ‘catfish’ is algemeen bekend onder sportfans nadat Manti Te’o, voormalig linebacker van Notre Dame, een online relatie had met een meisje, dat later een man bleek te zijn.

Stripper zwanger gemaakt?
Overigens is het niet de eerste keer dat George het nieuws haalt met iets anders dan basketball. In februari reageerde hij op de geruchten dat hij een exotische danseres uit Miami zwanger had gemaakt en dat hij haar één miljoen dollar had aangeboden om de zwangerschap voortijdig af te breken.

George, die de laatste wedstrijden geen deuk in een pakje boter schiet, zegt dat de randzaken buiten het veld geen invloed hebben op zijn spel. Lees hier het hele artikel.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen