Patriots geven Jets een les in effectiviteit

Brady

Meer dan 65 procent balbezit, 423 total yards en 12 extra downs meer dan de Patriots en dan toch verliezen, Dat kunnen alleen de New York Jets. De Jets kregen donderdag een les in effectiviteit van de Patriots.

Al binnen twee minuten scoorden de Patriots door een 49 yard touchdown pass van Tom Brady aan Shane Vareen. Door drie field goals op rij van New York Jets kicker Nick Folk kwamen de Jets weer op voorsprong. Kort daarna ving Shane Vareen zijn tweede touchdown van de dag om de score op 14-9 te brengen.

Geno Smith kwam letterlijk in aanraking met de beveiliging in het tweede kwart. De quarterback van de New York Jets liep na een rush een vrouwlijke beveiliger omver. Gelukkig liepen zowel Smith als de beveiliger liepen hierbij geen schade op.

In het vierde kwart bracht Tom Brady de score op 19-27 na een touchdown pass naar Danny Amendola. Hij eindigde de wedstrijd met 261 yards, drie touchdowns, en een ‘flop’.

De Jets scoorden met twee en een halve minuut te gaan nog wel een touchdown, maar de ‘two point conversion’ was niet succesvol. Alles kwam dus neer op een 58-yard field goal poging van Nick Folk met enkele seconden te gaan. De poging werd echter geblocked en de Patriots wonnen met 27-25. De vraag of Rex Ryan het gaat redden tot het eind van het seizoen wordt steeds vaker gesteld. Dit gezicht zei gister alles eigenlijk wel.