Orton en Dallas terug na blessures, derde introducé WWE Hall of Fame 2015

Door

RAW_10202014sb_0563
‘The Viper’ Randy Orton is na een kleine blessure teruggekeerd tijdens een WWE Live event in Salt Lake City. Orton versloeg Kane met een RKO en werd luid toegejuicht door de aanwezige fans. Orton is al geruime tijd niet meer verschenen tijdens WWE tv shows. In eerste instantie had zijn afwezigheid te maken met de opnames van de film The Condemned 2, waarin Orton een rol speelt. Hierna raakte Orton geblesseerd aan zijn neus, waaraan hij een kleine operatie moest ondergaan.
Wanneer Randy Orton weer terugkeert tijdens tv shows is nog onbekend, maar met the road to WrestleMania in volle gang zal dit vast en zeker niet lang meer duren.

Bo Dallas weer in actie
RAW_10062014jg_0496
Ook Bo Dallas keerde tijdens het WWE Live event in Salt Lake City terug, na een afwezigheid van 102 dagen. Volgens eigen zeggen had Bo last van een ‘grote teen blessure’. In tegenstelling tot Randy Orton werd Bo Dallas niet erg liefdevol ontvangen door de WWE Universe. Luid boegeroep voerde de boventoon. Bo verloor zijn match tegen Sin Cara.

Derde introducé WWE Hall of Fame
Vanavond wordt de derde introducé van de 2015 WWE Hall of Fame bekend gemaakt tijdens Raw. In tegenstelling tot de twee voorgaande keren is het dit keer niet van te voren uitgelekt wie het zal zijn. Eerder werd bekend dat ‘Macho Man’ Randy Savage en Arnold Schwarzenegger ook worden opgenomen in de Class of 2015 van de WWE Hall of Fame.

‘Macho Man’ Randy Savage in WWE Hall of Fame 2015
Arnold Schwarzenegger in WWE Hall of Fame 2015

De WWE Hall of Fame vindt plaats op zaterdag 28 maart, de dag voor WrestleMania 31, in het SAP Center in San Jose, Californië.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen