Odom krijgt eigen reallife soap

Door

Lamar Odom, de power forward van de Los Angeles Lakers, zal dit jaar zijn eigen reallife soap krijgen. Samen met zijn vrouw Khloe Kardashian en haar Rob zullen de drie te zien zijn in ‘Khloe & Lamar’. De serie zal te zien op E!

,,Het is een uitdaging,” vertelde Odom woensdagavond vlak voor het duel tegen de Phoenix Suns. ,,Ik weet niet of ‘spannend’ het juiste woord is, maar het wordt zeker leuk. Ik kijk er naar uit om aan dit project te beginnen en ben benieuwd hoe het eruit komt te zien.”

Odom en Kardashian kregen in september 2009 een relatie en trouwden een maand later. Zij speelde al twee keer eerder in een reallife soap, namelijk in ‘Keeping Up With the Kardashians’ en ‘Kourtney and Khloe Take Miami’.

De forward verwacht geen problemen te krijgen met zijn teamgenoten. ,,Ik wil ervoor zorgen dat iedereen zich relaxed blijft voelen. Als ik met de camera binnen mag komen, doe ik dat, maar mocht dat niet zo zijn, dan niet. Ik wil niet dat ze zich oncomfortabel gaan voelen met camera’s om zich heen.”

Eén van de Lakers zal sowieso niet gaan kijken. ,,Ik kan niet wachten tot de serie op tv komt,” vertelde Lakers-coach Odom sarcastisch nadat hij het nieuws had vernomen. Meteen daarop was hij wat serieuzer: ,,Ik heb Lamar ook nooit in actie gezien tijdens zijn gastoptredens bij ‘Keeping Up with the Kardashians’. Maar ik denk dat het geen invloed zal hebben op zijn spel en dat is het belangrijkste voor mij.”

Foto: lakers.network.to

Ook leuk om te lezen