Nog een te gaan voor Memphis

Door

1recap1play

* Met nog twaalf seconden op de klok staat het 93-92 in het voordeel van Memphis. Er wordt een overtreding gemaakt op Gasol, die een van zijn twee vrije worpen raakt. Met een simpel lijkende fingerrole laat Durant zien waarom zijn naam genoemd wordt als het om de toekomstige MVP gaat, de stand is weer gelijk. Er zijn nog een handvol seconden te spelen als Randolph de bal krijgt. Hij probeert een schot te lossen maar dat wordt geblokt door, wie anders, Serge Ibaka.
Dat het tot OT kwam was al een hele prestatie, in de eerste helft stond Oklahoma City op een moment zeventien punten voor.

Tussen wedstrijd drie en de wedstrijd van gister werd het jaarlijke All-Defensive Team van de NBA bekend gemaakt. Drie spelers van Memphis, te weten Allen, Conley en Gasol, werden verkozen. In de extra toegevoegde tijd lieten ze zien waarom. Oklahoma City raakte slechts een van de negen pogingen en Kevin Durant raakte helemaal niets, terwijl hij toch vijf pogingen ondernam. Einduitslag Oklahoma City Thunder 97 -103 Memphis Grizzlies. De Grizzlies hebben nog een overwinning nodig om zich voor het eerst in hun geschiedenis te plaatsen voor de Western Conference Finals. Die overwinning kunnen ze woensdag behalen in Oklahoma. [Kijk recap hier]

gasoltongue_medium

Ook leuk om te lezen