Noah tegen Melo: ‘Kom naar Chicago als je wil winnen’

Door

Detroit Pistons v New York Knicks

Carmelo Anthony vroeg zich tijdens All-Star Weekend in New Orleans af hoe het is om onder coach Tom Thibodeau te spelen. Volgens Chris Broussard van ESPN reageerde Bulls’ center Joakim Noah als volgt: Natuurlijk, je kunt volgend jaar naar Los Angeles gaan, maar als je écht graag een ring wil winnen, kom dan naar Chicago.

Noah ziet het al helemaal voor zich dat hij Carmelo Anthony, na dit seizoen een free agent, volgend jaar samen met Derrick Rose zijn teamgenoten mag noemen. En je kunt er maar beter vroeg bij zijn, want Sam Smith, schrijver van de Bulls’ website, zegt dat de kans dat Melo naar Chicago één procent is. Broussard deelt de mening van Smith:

Anthony moet geld inleveren wanneer hij ervoor kiest om voor de Bulls te gaan spelen. Chicago zou in theorie een contract van achttien miljoen dollar op tafel kunnen leggen wanneer zij de amnesty clausule gebruiken voor het contract van Carlos Boozer (16.8 miljoen dollar) en Mike Dunleavy en zijn salaris van drie miljoen dollar weten te verhandelen.

Neemt niet weg dat Anthony dit seizoen onder de indruk is van het spel van de Bulls en hoe hongerig ze zijn in het winnen van de titel. Leuk detail: Derrick Rose is de favoriete speler van Anthony’s zoon. Mocht Melo voor de Bulls kiezen, dan ziet de line-up voor het seizoen 2014-2015 er op papier zo uit: Joakim Noah, Taj Gibson, Carmelo Anthony, Jimmy Butler en Derrick Rose met Nikola Mirotic als bankspeler.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. hendrikbrands 10 jaar ago

    Zou wel jammer zijn als Carlos Boozer weggaat. Ook weet je niet zeker of Derrick Rose helemaal de oude wordt. Het wordt dus wikken en wegen voor de Bulls mochten ze daadwerkelijk proberen Anthony te halen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen