Nieuwe slagorde werkt voor Rangers

Door

Texas Rangers manager Ron Washington heeft veranderingen aangebracht aan de lineup, en de offense van de Rangers reageert er goed op. Adrian Beltre sloeg twee runs binnen met home run en Colby Lewis pitchte tot in de achtste inning tijdens de 7-2 overwinning tegen de Oakland Athletics dinsdagavond.

Beltre, die 4 voor 31 was in de voorbije negen wedstrijden, sloeg in de vijfde inning toe. Hij stond zesde in de slagorde voor het eerst dit seizoen, in een poging van Washington om het geluk wat aan de kant van Texas te brengen. In hun voorbije negen wedstrijden had het team een slaggemiddelde van .231.

,,Het werkte,” zei Beltre. ,,Als het zo werkt zal ik tevreden zijn om als zesde te slaan. Ik maak de slagorde niet op. Ik hoop gewoon dat ik er deel van uitmaak, het maakt niet uit waar ik sla. De slagorde werkt nu, dus zullen we hem waarschijnlijk verder gebruiken.”

Designated hitter Michael Young stond voor het eerst in zijn loopbaan op nummer 4 en was 3-4 met een triple die twee runs binnenbracht. De Rangers spelen nog steeds zonder slagmannen Josh Hamilton en Nelson Cruz, en Washington besliste om alles door elkaar te schudden. De nummer 9 Julio Borbon mocht starten en de normale starter Ian Kinsler werd nummer 3.

Lewis liet één run en vijf hits toe in 7 1/3 innings. Hie liet één speler wandelen en slaagde er niet in om een strikeout te gooien. De rechtshandige pitcher had 16 outs door ballen die in de lucht werden geslagen en gooide in toaal 115 pitches. Cliff Pennington van Oakland sloeg een home run in de zesde inning en Conor Jackson sloeg in de negende inning Ryan Sweeney binnen.

Foto: nimg.sulekha.com

 

Ook leuk om te lezen