NFL Update: Wes Welker denkt nog na over zijn pensioen

Door

Wes Welker Concussion

Wes Welker liep in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen zijn derde hersenschudding aan sinds 17 november. Dit betekent dat hij eerst weer als symptoomvrij moet worden gezien voordat hij deel mag nemen aan de Denver Broncos training. Als hij de eerste wedstrijd van het seizoen op 7 september wil halen zal hij dus maandag al symptoomvrij moeten zijn.

Ondertussen was de mening op social media dat de 33-jarige Wes Welker misschien wel eens na moest denken over zijn pensioen, maar volgens Broncos hoofdcoach John Fox was dat geen onderwerp in zijn gesprekken met Welker.

Brandon Meriweather geschorst voor twee wedstrijden
De safety van de Washington Redskins is door de NFL voor twee weken geschorst voor zijn helmet to helmet hit tegen Baltimore Ravens WR Torrey Smith. De schorsing is alweer de vijfde schorsing voor Meriweather. Vorig jaar werd hij nog geschorst na een hit op de Chicago Bears WR Brandon Marshall. Het is nog niet bekend of speler en team in beroep gaan tegen de uitspraak, maar zijn teamgenoten zijn in ieder geval goed boos op de NFL over de schorsing.

Vorig jaar schonk SportAmerika nog aandacht aan de harde speelstijl van Meriweather in ons wekelijkse Magazine.

Dez Bryant als modelprof?
Dez Bryant begint misschien toch volwassen te worden. De 25-jarige wide receiver gaf gisteren op een sponsorship event aan dat hij verwacht een nieuw contract te krijgen voor het begin van het reguliere seizoen, maar dat hij niets zal forceren wanneer het daadwerkelijk zover is. Hij voegde toe:

“I honestly feel like what I do sooner or later, I’m going to get what I deserve. I believe it. That’s why I don’t stress about. There’s no need to stress about it. It’s coming. I know it’s coming. So no need to worry about it.”

Het zal toch niet zo zijn dat de speler die ooit nog onder begeleiding overal naar toe moest nu een modelprof gaat worden?

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen