NFL Update: Veel interesse voor 49ers-guard Boone

Door

San Francisco 49ers Super Bowl XLVII Media Availability

De San Francisco 49ers moeten het al een tijd doen zonder Alex Boone. De 27-jarige guard wil al sinds het begin van dit offseason een verbeterd contract en heeft zich daarom nog altijd niet gemeld op het trainingskamp van de Niners. Omdat beide partijen er niet uit lijken te komen hebben meerdere teams nu geïnformeerd bij San Francisco of zij Boone middels een trade kunnen overnemen.

Boone heeft momenteel nog een tweejarig contract ter waarde van vier miljoen, dit kwam omdat hij in 2011 als reserve genoegen nam met een vijfjarig contract ter waarde van 10 miljoen dollar. Ondertussen heeft Boone zich echter opgewerkt tot een belangrijk deel van San Francisco’s offensive line en nu wilt hij daar ook naar betaald krijgen.

Volgens geruchten zouden de Tampa Bay Buccaneers een grote kanshebber zijn om Boone in te lijven en vervolgens een verbeterd contract aan te bieden.

Bears halen ervaren lineman en beëindigen schorsing Bennett

De Chicago Bears hebben met de 29-jarige Rob Turner een ervaren lineman bij de selectie gehaald. Turner werd binnengehaald omdat een andere lineman, David de la Puente, kampt met knieproblemen waardoor het onzeker is of hij fit aan het seizoen kan beginnen.

Turner speelde in 2012 nog alle wedstrijden als center voor de St. Louis Rams, vorig jaar begon hij ook als starter voor de Tennessee Titans maar kwam zijn seizoen na zes weken tot een einde vanwege een ernstige schouderblessure.

Verder werd tight end Martellus Bennett weer verwelkomt, vorige week werd de 27-jarige tight end voor onbepaalde tijd geschorst nadat hij teamgenoot Kyle Fuller tijdens de training op de grond had gesmeten. De schorsing werd gisteren weer ingetrokken na een gesprek met Bennett waarin hij zijn excuses heeft aangeboden voor het incident.

Jets zoeken contact met Asante Samuel

De New York Jets zijn dringend op zoek naar een extra cornerback: rookie Dexter McDougle, die in de derde ronde van de afgelopen NFL Draft werd gekozen, scheurde afgelopen weekend zijn kruisband af terwijl basisspeler Dee Milliner met pijn aan zijn linkerenkel kampt. De blessure van Milliner is minder ernstig, maar hij zal wel enkele weken moeten missen.

Vanwege deze problemen hebben de Jets contact gezocht met de ervaren Asante Samuel. De 33-jarige cornerback zit zonder team nadat hij vorig jaar nog voor de Atlanta Falcons uitkwam. In het verleden kwam hij vijf seizoenen uit voor aartsrivaal New England en daarna vier seizoenen voor Philadelphia.

Volgens de New York Daily News zou Samuel echter een noodoplossing zijn, en wil de ploeg eerst gaan kijken naar jongere alternatieven voordat zij Samuel een aanbieding doen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen