NFL update: Hernandez met slachtoffer te zien op beelden, Dobson tekent contract

Door


AFC Championship - Baltimore Ravens v New England Patriots

Het net rond tight end Aaron Hernandez lijkt steeds meer te sluiten. Volgens twee wetshandhavers is de de Patriot samen met slachtoffer Odin Lloyd te zien op beelden die maandagochtend vroeg werden opgenomen.

Volgens de Boston Globe, de krant die de informatie over de beelden naar buiten bracht, is niet duidelijk wie de opnames gemaakt heeft. Daarnaast zou Hernandez niet meewerken aan het onderzoek, aldus een diender die direct betrokken is bij het onderzoek.

Media hebben het huis van Hernandez inmiddels belegerd in de hoop niets te missen. In een scene die deed denken aan de arrestatie van O.J. Simpson werd Hernandez gisteren overal waar hij ging gevolgd.

Dobson
Buiten het volgen van het nieuws over Aaron Hernandez waren de New England Patriots ook bezig met het opstellen van een contract voor rookie wide receiver Aaron Dobson. De 59e pick uit de afgelopen draft werd door het team vastgelegd, details over de deal zijn nog niet bekend. Bij Marshall vergaarde Dobson bekendheid door zijn miraculeuze catches. Hopelijk kunnen we dit soort plays in de toekomst nog vaak van de jonge receiver zien:

Foto: Getty Images.

Ook leuk om te lezen