Edwards hoopt op terugkeer naar Jets

Door

Braylon Edwards is momenteel free agent, maar als het aan hem ligt zal er daar vlug verandering in komen. De wide receiver speelde zijn tweede seizoen voor de New York Jets en zou er graag blijven spelen.

,,Als ze me de kans geven wil ik zeker terugkomen,” zei Edwards. ,,En nog maar eens: Ik hou van de Jets.” Hij had 53 catches voor 904 yards en 7 touchdowns in zijn eerste volledige seizoen voor New Yorks. In oktober 2009 kwam hij over van de Cleveland Browns.

Free agents hebben het niet makkelijk nu er nog geen nieuw akkoord gevonden is tussen de NFL en de vakbond. Edwards heeft recent gesproken met Jets head coach Rex Ryan en general manager Mike Tannenbaum. ,,Ze hebben interesse om me hier te houden, we zien wel wat er gebeurt.”

Momenteel staat de receiver onder arrest voor rijden onder invloed. In september vorig jaar werd hij door de politie aan de kant gehaald en hij had tweemaal zoveel alcohol in zijn bloed dan de staat toelaat.

Hij gaat in protest tegen de duidelijkheid van de test en zegt dat hij niet dronken heeft gereden. De agenten zeggen dat er geen probleem was met de test en dat alles gebeurde volgens het boekje.

Foto: patsblog.projo.com

Ook leuk om te lezen