NFL Update: Dure onderbroeken, blessures en een onschuldige Peterson

Door

Houston Texans v Dallas Cowboys

Dallas Cowboys running back Joseph Randle is maandagnacht gearresteerd voor winkeldiefstal. De backup van DeMarco Murray is bezig aan een zeer acceptabel seizoen en speelde uitgerekend zondag zijn beste wedstrijd van dit seizoen in Seattle. Maar na deze glorieuze overwinning krijgt Dallas nu dit voor de kiezen. Randle nam een luchtje en ondergoed mee. Zijn team zal hem niet schorsen maar wel een fikse boete opleggen.

Ook krijgt hij van de politie nog een boete tussen de $50,- en $500,-
Dure onderbroeken dus.

Moreno out:
Knowshon Moreno komt dit seizoen niet meer in actie. De Miami Dolphins running back heeft een knieblessure en staat de rest van het seizoen buitenspel. Het is sowieso al geen fijn jaar voor Moreno, die in de voorbereiding al geopereerd werd aan zijn knie. Ook miste hij twee wedstrijden in het reguliere seizoen door een blessure aan de elleboog.

Bengals blijven zonder Jones:
Marvin Jones, receiver van de Cincinatti Bengals kwam nog niet in actie en komt dit jaar ook niet meer in actie. Een enkelblessure noopt de organisatie om hem op de IR-list te plaatsen.

Het was sowieso al niet bepaald het seizoen van Jones gezien alle blessures die hem al sinds de voorbereiding teisteren. Toch bleven de Bengals hoop houden dat Jones fit zou geraken en na Green de tweede receiver kon worden. Echter in week 5 ging het mis met de enkel en nu is het dus helemaal klaar voor dit seizoen.

Cruz succesvol geopereerd:

Victor Cruz is succesvol geopereerd aan zijn gescheurde patellapees. Nu afwachten of hij ooit weer op zijn oude niveau zal komen.

Peterson onschuldig:
Althans dat is wat hij zelf beweert tegenover de rechtbank. Dit zat er in, en werd eigenlijk wel verwacht.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen