NFL Update: Bishop naar Minnesota

Door

Green Bay Packers v San Diego Chargers

Desmond Bishop (28) heeft een contract getekend bij de Minnesota Vikings. Bishop speelde als linebacker zes seizoenen voor aartsrivaal Green Bay maar kwam vorig jaar niet in actie voor de Packers vanwege een hamstring blessure. Het jaar hiervoor had hij 90 tackles en vijf sacks. In Minnesota zal hij naar alle waarschijnlijkheid weer een basisspeler worden mits Bishop geen klachten krijgt aan zijn hamstring.

Parcells heeft spijt
Als Bill Parcells het over had mogen doen had hij één ding anders gedaan: “Ik heb er spijt van dat ik destijds ben weggegaan bij New England, als ik iets anders had kunnen doen…er was een goed jong team en ik wist diep van binnen dat er iets mogelijk was.”

Parcells was van 1993 tot 1996 coach van de New England Patriots en onder zijn hoede maakte New England een opmars van lachertje in de league tot contender. Parcells eindigde 32-32 met een Super Bowl verlies maar in de vier jaren hiervoor had New England in totaal slechts veertien overwinningen behaald. Parcells had echter geen goede band met eigenaar Robert Kraft en maakte in 1997 de overstap naar aartsrivaal New York (Jets).

Brazill geschorst
Het blijft schorsingen regenen in de NFL. Indianapolis Colts-receiver LaVon Brazill is de zoveelste speler die vier wedstrijden geschorst wordt wegens het gebruik van doping. Vorig jaar had Brazill als rookie elf recepties voor 186 yards en een touchdown.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen