NFL Power rankings – week 7

Door

 

Kansas City Chiefs v Philadelphia Eagles

Iedereen heeft een mening en iedereen weet het beter. Wij pretenderen het niet beter te weten dan gerenommeerde sites als NFL.com en ESPN.com, maar toch geven wij graag onze kijk op de zaken. Daarom presenteren we elke week de Sport Amerika NFL Power Rankings. Ben jij het er niet mee eens en wil jij je mening laten horen reageer dan via twitter #sportam en Facebook. Onderstaand de volgorde op dit moment volgens de bescheiden mening van uw redacteur. Tussen haakjes vind je de positie van vorige week.

 

1. (3) Kansas City Chiefs (7-0): Eindelijk, de Chiefs hebben, na een knappe zege op Houston de top van de ranking gehaald. Started at the bottom, now we’re here.

2. (1) Denver Broncos (6-1): Peyton keerde terug naar de stad waar hij uitgroeide tot legende om vervolgens met het eerste verlies terug te keren naar Colorado. De meester is verslagen door de leerling.

3. (2) Seattle Seahawks (6-1): Wilson gooit drie TD’s en Seattle wint in een leuke pot van de Cardinals.

4. (4) New Orleans Saints (5-1): Geen wedstrijd voor de Saints deze week. Komende zondag komen de Bills op bezoek.

5. (6) San Francisco 49’ers (5-2): De 49’ers winnen bij de Tennessee Titans. Frisco reist vol goede moed af naar Wembley.

6. (11) Indianapolis Colts (5-2): Wat hebben de Seahawks, Broncos en Niners gemeen? Juist, ze verloren allemaal van de Colts.

7. (7) Cincinnati Bengals (5-2): Goede zege op de Detroit Lions, komende week tegen de Jets.  

8. (5) New England Patriots (5-2): Zelfs met Gronk terug op het veld kunnen de Pats niet winnen in NYC. De chemie tussen Brady en de receivers is er nog niet.

9. (9) Green Bay Packers (4-2): Packers. Browns. Stiekem hadden we al een zege voor Green Bay genoteerd.

10. (8) Chicago Bears (4-3): Verliezen van de Washington Redskins, maar belangrijker: Jay ‘Sorry, I’m not sorry’ Cutler komt voorlopig niet in actie op Soldier Field.

11. (12) Dallas Cowboys (4-3): De Cowboys zitten in de lift. Na de Redskins vorige week, nu ook de Eagles aan de zegekar gebonden.

12. (13) San Diego Chargers (4-3): Een ploeg die tegen Jacksonville moet spelen, is tegenwoordig al bijna verzekerd van een overwinning. Lekker, zo winnen voor je bye-week.

13. (10) Detroit Lions (4-3): Wat een catch van Megatron! Helaas zat een zege tegen Cincy er niet in.

New England Patriots v New York Jets

14. (19) New York Jets (4-3): We zeiden het vorige week al, het seizoen van de Jets is wisselvallig. Maar de ploeg van Geno Smith boekte toch een knappe zege op de New England Patriots.

15. (14) Miami Dolphins (3-3): Close call in Miami, maar de thuisploeg laat het afweten tegen Buffalo.

16. (15) Baltimore Ravens (3-4): De Ravens verliezen van de grote rivaal uit Pittsburgh. En dat komt altijd hard aan in Baltimore.

17. (19) Buffalo Bills (3-4): Het was krap, maar de overwinning gaat toch naar de Bills, die daarmee twee plekjes stijgen.

Lachende gezichten bij Cam Newton en de Panthers na een makkelijke overwinning op de Rams

18. (22) Carolina Panthers (3-3): Cam Newton en de Panthers marcheren voort. Keurig winnen met dubbele cijfertjes van St. Louis.

19. (17) Cleveland Browns (3-4): 31 punten tegen krijgen en er zelf maar 13 maken. Cleveland zakt twee plaatsen.

20. (24) Atlanta Falcons (2-4): De Falcons weten te winnen de Bucs, die toch aardig dichtbij leken te komen. De tweede overwinning voor Atlanta is binnen.

21. (16) Tennessee Titans (3-4): Gaan op eigen veld hard onderuit tegen San Francisco, ondanks de terugkeer van Jake Locker. Zakken daardoor in de ranking.

22. (20) Philadelphia Eagles (3-4): Aan het begin van het seizoen waren de verwachtingen torenhoog. Maar slechts drie punten op het bord zetten tegen de Cowboys, dat geeft stof tot nadenken.

23. (23) Arizona Cardinals (3-4): De Cards geven zich niet makkelijk gewonnen, maar verliezen opnieuw van een divisiegenoot.

24. (29) Washington Redskins (2-4): Niet RGIII, niet Alfred Morris, maar Roy Helu was de grote man bij de Skins. Washington wint in een touchdown bonanza van de Bears.

25. (27) Pittsburgh Steelers (2-4): Een overwinning is mooi, winnen van de Ravens is altijd mooier. Next stop: Oakland.

26. (21) St. Louis Rams (3-4): De knie van Sam Bradford ligt aan gort. Zal dat ook opgaan voor het seizoen van de Rams?

27. (25) Oakland Raiders (2-4): Bye-week bij de Raiders. Mogen het zondag weer laten zien tegen de Big Ben en de Steelers.

28. (26) Houstan Texans (2-5): Toegegeven, ze bieden uitstekend partij tegen de Chiefs, maar verliezen ook deze pot. En dat is niet goed voor de rankings.

29. (30) New York Giants (1-6): Mariano Rivera kwam even langs bij de Giants en, jawel, de eerste zege voor Big Blue kan worden genoteerd. Spelen komende zondag opnieuw tegen de Eagles.

30. (28) Minnesota Vikings (1-5): Waren ze iets te voorbarig door Freeman meteen te laten starten? Coach Leslie Frazier zegt in ieder geval door te gaan met Freeman als starting QB. Er wordt opnieuw verloren.

31. (31) Tampa Bay Buccaneers (0-6): De Buccaneers verliezen opnieuw. De teams uit Florida laten het deze week afweten.

32. (32) Jacksonville Jaguars (0-7): Niks nieuws onder de zon. De Jaguars verliezen opnieuw en bereiden zich voor op Kaepernick en de Niners.

Foto’s: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen