NFL 4-on-4: de blik op week 1

Door


4. De veelgeprezen Cardinals gaan op bezoek bij de door blessures geplaagde 49ers. Mogen we een stunt verwachten van de ploeg uit Arizona?


Ton de Vries

“In deze wedstrijd verwacht ik juist heel veel spanning. De 49ers zijn niet fit. Er is bijna geen WR meer over voor Jimmy G om naar te gooien. Hoe anders is dat bij de Cardinals. Natuurlijk, het team van Kyle Shanahan is de runner-up van vorig seizoen, maar onderschat Kyler Murray niet. Uiteindelijk verwacht ik toch dat Kittle zijn ploeg in de slotfase helpt om de overwinning over de streep te trekken. Makkelijk wordt het echter niet.”

Luuk Dokter

“Ik ben heel erg enthousiast over de Cardinals. Zij gaan zeer zeker een rol spelen in het post-season, maar direct winnen van de 49ers is iets te hoog gegrepen. Kyler Murray is een franchise QB, Hopkins is één van de grootste fenomenen op de velden en de hele support cast heeft ook nog eens een stevige upgrade gekregen. Het wordt een dijk van een seizoen, maar nog niet in week 1.”

Chris van Dijk

“Als we het allemaal verwachten, is het dan nog een stunt? Het hoort zo maar tot de mogelijkheden. Ik denk dat de Cardinals een flinke stap gaan maken dit jaar. Het is een traditie dat de verliezer van de Super Bowl het een jaar later niet zo goed doet. Het zou mij niets verbazen als dat dit jaar ook gebeurt en de Niners moeite hebben om de play-offs te halen. Dus ja, de Cardinals gaan winnen. En nee, het is geen stunt.”

Toon Aerts

“Ik ga er toch maar gewoon vanuit dat de 49ers hier nog steeds het betere team zijn. Ja, de Cardinals zien er veelbelovend uit. Ja, ze hebben zich erg versterkt in het tussenseizoen. De 49ers zullen echter niet plots van een klif vallen. De blessures, en die zijn veelvuldig, lijken op het eerste gezicht mee te vallen. Velen zullen er echter gewoon bij zijn in week één. In dat geval heeft San Francisco nog steeds het betere team ten opzichte van de Cardinals.”


Lees hier ook de 4-on-4 van vorige week!

Heb je suggesties voor vragen in onze volgende 4-on-4? Laat het ons weten in een reactie of op twitter, via @SportAmerika.

Vergeet niet de laatste NFL podcast te beluisteren op je favoriete platform!

Ook leuk om te lezen